جلسه هم اندیشی و بررسی شاخص های بهداشتی مرکز بهداشت شهرستان اراک

برگزاری جلسه هم اندیشی و بررسی شاخص های بهداشتی مرکز بهداشت شهرستان اراک

۱۵ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۳ کد : ۳۲۸۸۴ اخبار اصلی
در این جلسه کارشناس مسئولان ستادی ، شاخص های بهداشتی واحد های مورد نظر مرکز بهداشت شهرستان اراک و مراکز خدمات جامع سلامت را مورد بررسی قرار دادند و در خصوص راهکارهای بهبود این شاخص ها با کارشناسان ناظر گفتگو و تبادل نظر کردند.
برگزاری جلسه هم اندیشی و بررسی شاخص های بهداشتی مرکز بهداشت شهرستان اراک

جلسه هم اندیشی و بررسی شاخص های بهداشتی مرکز بهداشت شهرستان اراک با هدف بررسی شاخص ها وبه منظور دستیابی به اهداف تعیین شده مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و پایگاههای تابعه و مداخله اثر بخش در جهت ارتقاء شاخص های بهداشتی با حضور رئیس مرکز و معاون ، کارشناس مسئولان ستادی برنامه های مرتبط و با کارشناس ناظران مراکز برگزار شد.

در ادامه حسینی رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک تاکید بر آموزش موثر به گروهای هدف، تقویت مهارت آموزش در کارکنان، بررسی دقیق اختلالات و مشکلات مشاهده شده را از مصوبات این جلسه عنوان کرد‌.

وی همچنین دقت نظر در پیش برد شاخص ها را بسیار مهم دانست و بر پیگیری و بررسی چالش ها و مشکلات و راه کارهای کاهش آن تاکید کرد.

کلید واژه ها: هم اندیشی شاخص ها بهداشت اهداف