۱۷ اسفند ماه روز رژیم درمانگر

تبریک رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک به مناسبت ۱۷ اسفند ماه روز رژیم درمانگر

۱۶ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۴ کد : ۳۲۹۰۸ اخبار اصلی
روزجهانی رژیم درمانگربرای اولین بار در سال ۲۰۰۸، برای تاکید بر نقش ضروری رژیم درمان گران در کمک به مردم برای رسیدن به زندگی سالم تعریف شد.
تبریک رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک به مناسبت ۱۷ اسفند ماه روز رژیم درمانگر

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان اراک سید شهریار حسینی رئیس مرکز ۱۷ اسفند ماه روز رژیم درمانگررا تبریک گفت

روزجهانی رژیم درمانگربرای اولین بار در سال 2008، برای تاکید بر نقش ضروری رژیم درمان گران در کمک به مردم برای رسیدن به زندگی سالم تعریف شد.

جایگاه جهانی تغذیه و تاثیر آن در سلامت و زندگی سالم تر در طول چند دهه اخیر برجسته تر شده است و این گروه متعهد به بهبود سلامت عموم مردم و بیماران هستند. این روز برای برانگیختن عزم همکاران تغذیه مرکز بهداشت شهرستان اراک برای ارائه هر چه بهتر خدمات تغذیه در سطح جامعه و همچنین افزایش آگاهی و شناخت جامعه نسبت به آنان،به منظور دستیابی به زندگی سالم و لذت بخش بنا نهاده شده است.

دومین چهارشنبه ماه مارس مصادف با ۱۷ اسفند سال جاری با عنوان روز جهانی رژیم درمان گر می باشد،این روز را به کلیه همکاران واحد تغذیه  که در حفظ و ارتقاء سلامت جمعیت تحت پوشش خود گام برمی دارند تبریک می گوییم و از خدمات شایسته و ارزشمند این عزیزان قدردانی نموده و توفیق و سربلندی در خدمت به جامعه را برایشان از درگاه خداوند متعال خواستاریم.

کلید واژه ها: تبریک تغذیه بهداشت پرسنل