۳۰ فروردین روز آزمایشگاه

پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک به مناسبت روز ۳۰ فروردین روز آزمایشگاه

۳۰ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۱ کد : ۳۳۶۹۹ اخبار اصلی
سی فروردین ماه که به‌ جهت سالروز بزرگداشت حکیم فرزانه اسماعیل جرجانی روز علوم آزمایشگاهی نام‌گذاری شده،این روز برای تقدیر از زحمات همکاران آزمایشگاه و تلاشگرانی که در این عرصه خدمتت می‌کنند، آنانی که با تشخیص دقیق و سریع بین اعضای تیم بهداشت و درمان نقش بسیار مهمی در تأمین سلامت ایفا می‌نمایند.
پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک به مناسبت روز ۳۰ فروردین روز آزمایشگاه

پیام تبریک سید شهریار حسینی رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک به مناسبت روز 30 فروردین روز آزمایشگاه

زحمات همکاران آزمایشگاه در حوزه بهداشت در زمینه تشخیص، مراقبت، کنترل و پیشگیری از انواع بیماری ‌ها انکارناپذیر است. از این رو توجه به نقش و اهمیت دادن به جایگاه فعالان آزمایشگاهی در پیشبرد اهداف نظام سلامت و ارتقای خدمات این حوزه بسیار موثر و اثربخش است.

تلاشگران علوم آزمایشگاهی، دیده بانان عرصه سلامت هستند که با تشخیص به موقع عوامل بیماری زا و با فداکاری و گذشت، سلامت و آسایش خود را در راه اعتلای ارزش‌های والای انقلاب اسلامی و سلامت جامعه گذاشته‌اند.

اینجانب این روز را به همه فعالان بخش های مختلف این حوزه که در راه سلامت جامعه قدم برمی دارند تبریک عرض نموده و از درگاه ایزد منان توفیق روز افزودن این قشر خدوم را در جهت ارتقاء جایگاه حرفه ای خود و خدمتگذاری به امت اسلامی آرزو می نمایم.

کلید واژه ها: تبریک آزمایشگاه بهداشت تقدیر سلامت