افتتاح کلاس آمادگی زایمان

چهارمین کلاس آمادگی زایمان در مرکز خدمات جامع سلامت دکتر پیله رودی افتتاح شد

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۶ کد : ۳۴۲۶۲ اخبار اصلی
چهارمین کلاس آمادگی زایمان در مرکز خدمات جامع سلامت دکتر پیله رودی افتتاح شد

چهارمین کلاس آمادگی زایمان در مرکز خدمات جامع سلامت دکتر پیله رودی افتتاح شد. چهارمین کلاس آمادگی زایمان با هدف بهبود سبک زندگی در دوران بارداری، افزایش آگاهی و کاهش اضطراب مادران در مرکز خدمات جامع سلامت دکتر پیله رودی افتتاح شد. به گزارش واحد روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان اراک حسینی رئیس این مرکز با اعلام این خبر گفت: شهرستان اراک هم اکنون با ۳ مرکز شهری و ۵ مرکز مشاوره روستای فعال و آماده ارائه خدمات می باشد ، با توجه به اهمیت مادران باردار و پیشگیری از خطرات احتمالی لازم است مادران از ماهای ابتدا بارداری در کلاس های آمادگی برای زایمان بطور فعال شرکت نمایند. وی در ادامه این مرکز هدف از برگزاری و افزایش تعداد کلاس های آمادگی برای زایمان را دادن اطلاعات و آگاهی به مادران باردار و کاهش ترس از درد زایمان دانست و نگرانی های مادر با کسب آگاهی به مرور از بین می‌رود و تفکرات نادرست او اصلاح می‌شود . همچنین حسینی رئیس این مرکز، آموزش مهارت هایی شامل تمرین های کششی، غلبه بر ترس و نگرانی، آموزش هایی نظیر تغییرات فیزیولوژیک دوران بارداری، پس از زایمان و مراقبت از نوزاد را از فعالیت های انجام شده در کلاس های آمادگی برای زایمان برشمرد. گفتنی است مادران باردار در اراک برای شرکت در این کلاس ها می توانند به یکی از پایگاه سلامت در محل زندگی خود مراجعه نمایند تا از زمان دقیق برگزاری کلاس اطلاع یابند.

کلید واژه ها: افتتاح کلاس زایمان بهداشت خدمات