جلسه رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک با خیر جهت تامین زمین و اعتبار

جلسه رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک با خیر جهت تامین زمین و اعتبار ساخت مرکز خدمات جامع سلامت مهردشت ( گاو خانه)

۱۹ تیر ۱۴۰۲ | ۰۶:۱۳ کد : ۳۵۶۹۰ اخبار اصلی
منطقه مهردشت (گاوخانه) با توجه به اینکه طی سال های اخیر افزایش جمعیت چشمگیری داشته و هر روز به آن افزوده می شود یک نیاز بسیار اساسی به مرکز خدمات جامع سلامت دارد.

این مرکز که هم اکنون فعال می باشد از نظر ساختمان بسیار شایسته مردم نیست انشاالله بتوانیم با کمک شما خیرین یک محیطی مناسب برای ارائه خدمات بیشتر و با کیفیت بالاتری داشته باشیم.

یکی از اهداف مرکز بهداشت شهرستان اراک که در طی این دو سال اخیر برنامه ریزی شد و خیلی هم با جدیت دنبال می شود ساخت این مراکز خدمات جامع سلامت در سطح شهر روستاهای تحت پوشش بود که به لطف خدا زمین و اعتبار لازم جهت ساخت چندین مرکز خدمات جامع سلامت و پایگاه سلامت محقق شده، انشالله با کمک شما خیرین بتوانیم یک مراکز هم برای منطقه مهردشت آغاز به ساخت کنیم.

کلید واژه ها: خیر زمین بهداشت خدمات سلامت