روز پزشک

پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک به مناسبت فرا رسیدن روز پزشک

۰۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۶:۳۴ کد : ۳۶۸۶۸ اخبار اصلی
‍ سید شهریار حسینی رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک در پیامی فرا رسیدن یکم شهریور ماه زادروز حکیم ابوعلی سینا و روز پزشک را تبریک و تهنیت گفت.
پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک به مناسبت فرا رسیدن روز پزشک

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان اراک متن پیام بشرح ذیل می باشد: "و هر آنکه انسانی را از کمند مرگ و نیستی برهاند، گویی جمیع ابنای بشر را یاری رسانده و نجات بخشیده است" سوره مبارکه مائده، آیه-۳۲ زاد روز حکیم ابوعلی سینا فرصتی مغتنم برای سپاسگزاری از خدمات کسانی است که در عرصه پزشکی و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و آموزشی گام برداشته و در سلامت جامعه و بیماران ایثارگرانه خدمت می کنند.

نقش بی بدیل پزشکان در تامین سلامت جامعه غیر قابل انکار بوده و به همگان ثابت کرد که از دست دادن هر یک از این عزیزان چه خسارت جبران ناپذیری به جامعه محسوب می شود. پزشکان زحمتکش شبانه روز در تلاشند تا رنج و تلخی بیماری ها را به شیرینی بهبودی بدل کرده و سلامت دردمندان را به آنان برگردانند و از این نظر عملشان عملی مقدس است.

اینجانب از زحمات پزشکان و مجموعه‌ی دست‌اندرکاران پزشکی حوزه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک که بی وقفه در تلاش هستند تقدیر و تشکر نموده و مجددا این روز را به همه این همکاران گرامی تبریک عرض میکنم.

کلید واژه ها: تبریک روز پزشک بهداشت اراک