پیام سید شهریار حسینی رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک

پیام تبریک سید شهریار حسینی رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک به مناسبت ۴ مهرماه روز جهانی بهداشت محیط ۴ مهر ماه روز بهداشت محیط،

۰۴ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۲ کد : ۳۷۷۹۸ اخبار اصلی
پیام سید شهریار حسینی رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک به مناسبت ۴ مهرماه روز جهانی بهداشت محیط ۴ مهر ماه روز بهداشت محیط، بهانه ایست برای تقدیر از زحمات همکاران بهداشت محیط ، امروزه دستیابی به یک زندگی سالم با امید به زندگی مطلوب تنها از طریق برخورداری از محیط سالم و ارائه عادلانه خدمات سلامت فراهم می شود.

بهداشت محیط با شناسایی و کنترل عوامل محیطی تاثیرگذار بر سلامت، مسئولیت خطیری را با توجه به گسترش روز افزون و تنوع آلاینده های محیطی در اجرای رسالت خود عهده دار است. دست یابی به شاخص های مناسب در ارتقای بهداشت محیط بدون سخت‌کوشی همکاران در حوزه بهداشت محیط میسر نخواهد بود و توفیقات حاصله نیز نشان از تلاش و ارزشگذاری این گروه از همکاران به نظام سلامت برای خدمتی که ارائه می دهند می باشد.

همگان در یک کشتی نشسته ایم نباید از هیچ کوششی برای توسعه سلامت در جامعه فروگذار باشیم؛ خوشبختانه در فعالیت مهندسی بهداشت محیط که بعنوان یک فعالیت منسجم، منشاء اثرات زیادی در ارتقای سلامت جامعه بوده است، با همت والا و تلاش بی وقفه همکاران در این حیطه روز به روز درخشش و اثربخشی بیشتری داشته که بر هیچ انسان دوستدار سلامت پوشیده نیست.

اینجانب ۴ مهرماه روز جهانی بهداشت محیط به کلیه همکاران در مرکز بهداشت شهرستان اراک تبریک میگویم و آرزوی موفقیت برای تلاشگران این عرصه را از درگاه الهی مسالت می نماییم.

کلید واژه ها: تبریک بهداشت محیط روز جهانی تقدیر