پویش ملی سلامت غربالگری دیابت و پرفشار خون

ارزیابی اجرای پویش ملی سلامت غربالگری دیابت و پرفشار خون مرکز بهداشت شهرستان اراک با حضور ناظر وزارت بهداشت

۱۳ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۴ کد : ۴۰۷۸۹ اخبار اصلی
ناظر کشوری برنامه پویش ملی سلامت، از روند اجرای این برنامه در دانشگاه علوم پزشکی اراک بازدید کرد. به گزارش وب دا مرکزی، زهرا امینی به عنوان ناظر پویش ملی سلامت از روند اجرای طرح غربالگری فشار خون و دیابت در اراک حضور یافت.

. در راستای این بازدید، طی جلسه ای با حضور معاون بهداشتی ، معاون اجرایی، معاون فنی و رئیس گروه و کارشناسان گروه بیماری های غیرواگیر مرکز بهداشت استان مرکزی و روسا و دبیران کارگروه های پویش ملی سلامت، عملکرد این معاونت توسط دکتر پری میرشفیعی رئیس گروه مبارزه با بیماری های غیرواگیرتشریح شد. همچنین در این پایش روسای کارگروه های چهارگانه به ارائه گزارش عملکرد و مستندات اجرای برنامه پرداخته و سپس مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و خانه بهداشت مالک آباد، پایگاه سلامت پیله رودی و پایگاه سلامت شماره یک براساس چک لیست وزارتی با همراهی ریاست مرکز بهداشت شهرستان و کارشناسان مرتبط ستاد استان و شهرستان مورد بازدید قرار گرفت.

کلید واژه ها: پایش پویش فشارخون دیابت بهداشت سلامت