پویش ملی تغذیه سالم

آغاز پویش ملی تغذیه سالم در کشور پویش ملی سلامت

۰۲ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۲ کد : ۴۱۲۶۰ اخبار اصلی
اطلاع رسانی تغذیه سالم از اول بهمن ماه به مدت ۲ هفته که هفته اول با هدف اطلاع رسانی در خصوص مصرف نمک تصفیه شده یددار با شعار" انتخاب همه، نمک کم اما تصفیه شده یددار "
آغاز پویش ملی تغذیه سالم در کشور پویش ملی سلامت

آغاز پویش ملی تغذیه سالم در کشور پویش ملی سلامت ، اطلاع رسانی تغذیه سالم از اول بهمن ماه به مدت 2 هفته که هفته اول با هدف اطلاع رسانی در خصوص مصرف نمک تصفیه شده یددار با شعار" انتخاب همه، نمک کم اما تصفیه شده یددار " و هفته دوم که از هشتم لغایت 15 بهمن ماه با هدف ارتقاء دانش آحاد جامعه در خصوص شیر و لبنیات ، با شعار " از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی" با همکاری سازمانها و ارگانهای مختلف برگزار می شود. یکی از عواملی که باعث فشارخون بالا و تشدید آن می شود مصرف زیاد نمک است . برای کنترل فشارخون بالا ضرورت دارد مصرف نمک کم شود. متاسفانه امروزه در بازار انواع مختلف نمک موجود است و تحت عناوین نمک دریا، نمک صورتی و نمک آبی و ... به مردم عرضه می شود . در حالی که مردم باید آگاه باشند که این نوع نمک ها قابل مصرف انسانی نیست و برای سلامتی ضرر دارد. مصرف سرانه لبنیات در کشور 160 گرم ( کمتر از یک واحد) است ، در صورتی که یک فرد باید حداقل 2 تا 3 واحد از لبنیات استفاده نماید. لبنیات خطر سرطان روده بزرگ را کم می کند و در جلوگیری از اختلالات متابولیک ، بیماریهای قلبی – عروقی و فشار خون موثر است . از آذرماه توزیع شیر در مدارس ابتدایی دولتی آغاز شده است که می تواند در افزایش سرانه مصرف شیر و ترویج مصرف آن موثر باشد.

کلید واژه ها: تغذیه پویش سلامت شیر کشور بهداشت اراک