روز رژیم درمانگر

پیام تبریک سید شهریار حسینی رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک به مناسبت روز رژیم درمانگر

۲۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۷ کد : ۴۲۳۶۴ اخبار اصلی
روز جهانی متخصصین تغذیه (Nutritionist’s Day) مصادف با دومین چهارشنبه ماه مارس سال میلادی (۲۳ اسفند ماه ۱۴۰۲) که به منظور ارج نهادن به تلاش¬های صادقانه کارشناسان و متخصصان تغذیه در پیشگیری و کنترل بیماری¬ها نامگذاری شده است را خدمت کلیه همکاران خدوم و ساعی این عرصه، تبریک و تهنیت عرض می¬کنم.

روز جهانی متخصصین تغذیه (Nutritionist’s Day) مصادف با دومین چهارشنبه ماه مارس سال میلادی (23 اسفند ماه 1402) که به منظور ارج نهادن به تلاش¬های صادقانه کارشناسان و متخصصان تغذیه در پیشگیری و کنترل بیماری¬ها نامگذاری شده است را خدمت کلیه همکاران خدوم و ساعی این عرصه، تبریک و تهنیت عرض می¬کنم.

با توجه به تغییر الگوی بیماری¬ها از واگیر به غیرواگیر در بیشتر کشورهای جهان از جمله کشور عزیزمان، رژیم غذایی افراد، نقش مهمی در سلامت جامعه دارد. کارشناسان فرهیخته تغذیه به مدد اخلاق، دانش و توان¬مندی خویش، در کنار سایر اعضای تیم بهداشت و درمان کشور، نقش مؤثری در بهبود شیوه زندگی و ارتقا سلامت جامعه داشته و فعالیت¬های آنها در راستای آموزش اصول تغذیه سالم، مشاوره تغذیه و رژیم¬درمانی، نماد بارزی از شعار تقدم پیشگیری بر درمان می¬باشد.

اینجانب با قدردانی از تلاش‌های مجدانه و اهتمام سخت¬کوشانه این عزیزان، این روز را خجسته می¬دارم و سلامتی روزافزون توأم با عزت و افتخار را برای آنان از خداوند بزرگ خواستارم.

کلید واژه ها: رژیم غذایی تبریک سلامت بهداشت درمان چاقی اضافه وزن