پیام تبریک حسینی رییس مرکز

به مناسبت ۱۸ فروردین روز جهانی بهداشت

مرکز بهداشت شهرستان اراک
۱۸ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۸:۰۹ کد : ۴۳۲۱۴ اخبار اصلی
سید شهریار حسینی روز جهانی بهداشت را به تمام فعالان حوزه بهداشت به ویژه همکاران مرکز بهداشت شهرستان اراک تبریک گفت. سلامتی یکی از موضوعات اصلی و بسیار مهم هر جامعه‌ای می باشد و دغدغه ای همگانی است که برای تمام مردم از اهمیت وافری برخوردار است. امروزه حیات و سلامت افراد برای شناخت خطرات و مداخلات، به منظور پیشگیری از آن در دستان نظام سلامت قرار دارد و نیز نقش پیشگیری در کنترل بیماری ها بسیار پر رنگ تر شده است که مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت و مراکز خدمات جامع سلامت، خدمات ارزشمند و قابل توجهی را در جهت آموزش ، پیشگیری و کنترل بیماری ها به مردم شریف شهرستان اراک ارائه می دهند. بدینوسیله روز جهانی بهداشت را به تمام سازمان های فعال در زمینه بهداشت که سلامتی و افزایش کیفیت زندگی مردم جهان دغدغه آنهاست و به تلاشگران خستگی ناپذیر عرصه سلامت و بالاخص پرسنل پرتلاش و خدوم حوزه بهداشت ،دانشگاه علوم پزشکی اراک ،مرکز بهداشت شهرستان اراک، تبریک و تهنیت عرض می نمایم و آرزوی توفیق روز افزون، سلامتی و موفقیت در سالی که توسط مقام معظم رهبری به سال جهش تولید با مشارکت مردم مزین شده است را از خداوند متعال خواستارم.
به مناسبت ۱۸ فروردین روز جهانی بهداشت