با فرارسیدن ۲۳ فروردین ماه روز دندانپزشکی و هفته سلامت دهان و دندان

سید شهریار حسینی در پیامی فرارسیدن این روز را به تمامی تلاشگران عرصه سلامت دهان و دندان تبریک گفت.

مرکزبهداشت شهرستان اراک
۲۳ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۸:۳۸ کد : ۴۳۲۱۸ اخبار اصلی
امروز نقش دندانپزشکان و تلاش‌ها و زحمات این گروه فرهیخته از جامعه پزشکی، برای حفظ و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم عزیز بر کسی پوشیده نیست؛ اینجانب، فرا رسیدن روز دندانپزشک و هفته سلامت دهان ودندان را به آحاد جامعه دندانپزشکان و سایر همکاران فعال در این عرصه در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی تبریک عرض می‌نمایم. امیدواریم در سایه اتکال به خداوند متعال و کوشش‌های بی‌وقفه این گروه که نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت هم نوعان و زدودن درد از سیمای دردمندان و ایجاد جامعه‌ای سالم، شاداب، مولد و با طراوت دارند، آینده ای روشن برای نظام سلامت ایران سربلندمان رقم خورد.