به گزارش وب دا مرکزی، سید شهریار حسینی رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک در پیامی روز جهانی ماما را تبریک گفت.

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۳ کد : ۴۳۵۱۲ اخبار اصلی
انزدهم اردیبهشت ماه روز گرامیداشت زحمات همکاران صبوری است که در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و پایگاه های سلامت با انجام به موقع مراقبتهای مادر و نوزاد در بهبود مستمر یکی از مهمترین شاخصهای سلامت جامعه سهم بسزایی دارند ماما های محترم مراکز به واسطه تعهد و ایثار در راستای ارتقاء بهداشت باروری ،کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان تحقق اهداف فرزند آوری و جوانی جمعیت، صیانت از جمعیت نقش بسزایی دارنداینجانب این روز را خدمت تمام همکاران محترم مامای شاغل در واحدهای محیطی و ستادی تبریک عرض می نمایم.
به گزارش وب دا مرکزی،  سید شهریار حسینی رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک در پیامی روز جهانی ماما را تبریک گفت.

کلید واژه ها: تبریک