اختتامیه سفیران سلامت دانش آموزی در کانون فرهنگی ،تربیتی امام علی (ع)

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۷:۴۱ کد : ۴۳۶۵۶ اخبار اصلی
به گزارش واحد روابط عمومی، اختتامیه سفیران سلامت دانش آموزی با حضور مدیر کل آموزش و پرورش ، مدیران و مربیان ، رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک و کارشناسان معاونت بهداشتی استان و مرکز بهداشت شهرستان اراک برگزار شد. دراین اختتامیه،مهندس شهریار حسینی گفت: خوشبختانه درسطح استان مرکزی ،شهرستان اراک بایستی بر اساس دستورالعمل ها ۲۵درصد از دانش آموزان سفیر سلامت باشند که در شهر اراک ۲۸ درصد از دانش آموزان سفیر سلامت هستند.و ابراز امیدواری کرد، روز به روز به سفیران سلامت دانش آموزی اضافه بشود و بتواند بهترین آموزش ها رو به خانوادهای خودشون ارائه بدهند. در حاشیه این اختتامیه، نوابی کارشناس آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت،در خصوص اختتامیه سفیران سلامت دانش آموزی گفت: رویکردهای آموزشی سفیران سلامت برای ارتقاء و حفظ سلامت دانش آموزان و سیاست های تحولات سلامت و ترویج خود مراقبتی و فعالیت بدنی ، حفظ محیط زیست، تغذیه سالم و پیشگیری از بیماریهای است که این طرح هر ساله اجرا میشود .
اختتامیه سفیران سلامت دانش آموزی در کانون فرهنگی ،تربیتی امام علی (ع)

کلید واژه ها: سفیران