چند توصیه برای پیشگیری از تب کریمه کنگو

۰۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۳۲ کد : ۴۳۹۳۵ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۸۴
دام قربانی حتما از محل‌هایی که مورد تایید وزارت بهداشت و دامپزشکی است، تهیه شود. توصیه می‌شود ذبح دام در مسیر عمومی حرکت مردم نباشد. در مکانی انجام شود که قابل شست‌وشو باشد. فردی که ذبح می‌کند حتما چکمه و دستکش، لباس پوشیده داشته باشد و پوستش با خون دام هیچ تماسی نداشته باشد. گوشت دام بعد از ۲۴ ساعت و جگر دام بعد از ۴۸ ساعت نگهداری در یخچال در دمای ۴ درجه سانتی گراد قابل استفاده است. برای از بین بردن کنه‌ها بعنوان ناقل بیماری تمامی دام‌ها، بستر و جایگاه دام در روستاه‌ها و دامداری‌ها سمپاشی شود. از تماس با دام آلوده، خون و ترشحات لاشه، گزش و دستکاری کنه و خون و ترشحات بافتی بیمار آلوده اجتناب شود. با شروع ناگهانی تب، سردرد، درد عضلاتی و خونریزی فورا به مراکز بهداشتی مراجعه کنند. باتوجه به مسئولیت همگانی شهروندان در برابر بیماری‌های خطرناک مشترک بین انسان و دام هشدار‌های دامپزشکی را به اطرافیان و دیگران اطلاع رسانی کنید.
چند توصیه برای پیشگیری از تب کریمه کنگو

( ۱ )

نظر شما :