چند توصیه برای پیشگیری از تب کریمه کنگو
دام قربانی حتما از محلهایی که مورد تایید وزارت بهداشت و دامپزشکی است، تهیه شود.
توصیه میشود ذبح دام در مسیر عمومی حرکت مردم نباشد.
در مکانی انجام شود که قابل شستوشو باشد.
فردی که ذبح میکند حتما چکمه و دستکش، لباس پوشیده داشته باشد و پوستش با خون دام هیچ تماسی نداشته باشد.
گوشت دام بعد از ۲۴ ساعت و جگر دام بعد از ۴۸ ساعت نگهداری در یخچال در دمای ۴ درجه سانتی گراد قابل استفاده است.
برای از بین بردن کنهها بعنوان ناقل بیماری تمامی دامها، بستر و جایگاه دام در روستاهها و دامداریها سمپاشی شود.
از تماس با دام آلوده، خون و ترشحات لاشه، گزش و دستکاری کنه و خون و ترشحات بافتی بیمار آلوده اجتناب شود.
با شروع ناگهانی تب، سردرد، درد عضلاتی و خونریزی فورا به مراکز بهداشتی مراجعه کنند.
باتوجه به مسئولیت همگانی شهروندان در برابر بیماریهای خطرناک مشترک بین انسان و دام هشدارهای دامپزشکی را به اطرافیان و دیگران اطلاع رسانی کنید.
نظر شما :