افتتاح دفتر نشریه تخصصی، دخانیات تهدید علیه سلامتی

۰۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۵۳ کد : ۴۳۹۵۳ اخبار اصلی
این دفتر نشریه با حضور مهرعلی رییس کار گروه سلامت محیط کار و ترکمانی رییس گروه بهداشت محیط و میری معاون مرکز بهداشت و کارشناسان بهداشت محیط شهرستان اراک در مرکز خدمات جامع سلامت شهری حسینی افتتاح شد. به گزارش روابط عمومی: با توجه به تبعات سوء ناشی از استعمال دخانیات ،در ابعاد اجتماعی ؛ سلامت و لزوم تشریح و تبیین اثرات و زیان هاومضرات دخانیات و پیشبرد اهداف عالیه سلامت و برنامه های در دست اقدام و پیش بینی شده برابر راهبردهای اساسی سازمان بهداشت جهانی (mpower ) با رویکردهای آموزش؛ تشریح ؛ تبیین مضرات استعمال دخانیات در هفته بدون دخانیات دفتر نشریه تخصصی زندگی بدون دخانیات افتتاح شد.لازم به ذکر است نشریه تخصصی با اخذ مجوز رسمی کار خود را آغاز کرد.ودر پایان از زحمات و تلاش های علمی هیات تحریریه تخصصی که بدون چشم داشت و با علاقه و مصروف سازی وقت شخصی و حتی ساعات غیر اداری وبا هماهنگی و آغاز همکاری با مراکز ومراجع علمی و تخصصی مرتبط و اساتید، صاحب کرسی در این خصوص گامی موثر در مطالبه گری سلامت و زندگی بدون دخانیات گام بر می دارند، با اهدا گل تقدیر به عمل آمد.
افتتاح دفتر نشریه تخصصی، دخانیات تهدید علیه سلامتی

کلید واژه ها: افتتاح