همایش ملی بدون دخانیات در فرهنگسرای شهر برگزار شد.

۰۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۱۱ کد : ۴۳۹۶۲ اخبار اصلی
همایش ملی بدون دخانیات در فرهنگسرای شهر ،برگزار شد. این همایش در خصوص هفته ملی دخانیات و با شعار ملی حفاظت از کودکان در برابر دخانیات ؛ حق و مسئولیت همگانی و باحضور دکتر ذیلابی معاونت بهداشت، مهندس حسینی رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک،دکتر صدیق رئیس بیمارستان فوف تخصصی سینا و دکتر جودکی رئیس بیمارستان فوق تخصصی قدس و کارشناسان ستادی ومدعوین در فرهنگسرای شهر برگزار شد. به گزارش روابط عمومی ؛ دکتر ذیلابی ضمن ،تسلیت شهادت خادم الرضا شهید رییسی و همراهان و خیر مقدم به مهمانان این همایش ، در خصوص هفته ملی بدون دخانیات ، حفاظت از کودکان در برابر دخانیات ؛ حق و مسئولیت همگانی و مضرات سیگار و خطر آن برای سلامتی و روح و جسم و بیماری های شایع استعمال دخانیات،مطالبی را ارائه داد. وی در ادامه ؛ مبحث دخانیات را در حیطه های، آموزش بهداشت ،بهداشت محیط ، سلامت روان جداگانه شرح داد.و با اشاره به تجارت مواد دخانی و دخانیات در جهان ، و ایجاد فضا های تبلیغاتی ،متنوع این شرکت ها موجب پولسازی می شود.گفت: که دو میلیارد فروش نخ سیگار در روز، مساوی است، با تبلیغات گسترده این شرکت ها برای عموم مردم و تشویق به استفاده مواد دخانی است .وی در مورد استفاده مواد دخانی دیگر و مصرف قلیان ،نیز گفت: استعمال یک وعده قلیان مضر ترو خطرناک تر از ۱۰۰ نخ سیگار است .و در آخر از تمامی فعالان این حوزه مبارزه با دخانیات و مواد دخانی تشکر و قدردانی کرد. مهندس حسینی رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک ؛ ضمن گرامیداشت شهدای خدمت،و تشکر از واحد بهداشت محیط شهرستان اراک افزود، بهداشت محیط ویترین بهداشت است، همان‌طور که اورژانس ویترین درمان است. وی با اشاره ،به عاملیت مجاز دخانیات که بالغ بر ۱۸۵۰ مورد است و گفت: یکی از عوامل مهم ابتدا به بیماریهای غیر واگیر مصرف دخانیات است و متاسفانه در کشور ما هم در شبکه های خانگی و سریال ها ترویج مواد دخانی از جمله سیگار فراگیر و مردم را به سوی استفاده از دخانیات سوق می‌دهند که طبق پیگیری های انجام شده ، و نامه نگاری ها ، مطرح این مشکل و حل شدن آن در دستور کار است ،وی در آخر ؛ از حوزه بهداشت شهرستان اراک و اول از همه واحد بهداشت محیط که همچنان پیگیر و ادامه دهنداین طرح در طول سال است تشکر کرد وگفت :مبارزه با دخانیات با جدیت بیشتری در دستور کار قرار بگیرد. در ادامه ؛دکتر صدیق رئیس بیمارستان فوق تخصصی سینا: بااشاره به بیماری سرطان و ارتباط مستقیم این بیماری با دخانیات گفت: همه در معرض خطر سرطان هستند، ولی افرادی که مواد دخانی مصرف میکنم در سطح بالاتری از این خطر قرار می‌گیرند در ادامه با امطالب آموزشی و شرح بیماری ها مرتبط با دخانیات در همایش بدون دخانیات برای مدعوین تدریس کرد ، لازم به ذکر است که بیمارستان فوق تخصصی سینا اولین بیمارستان خصوصی بدون دخانیات و موفق به کسب گواهینامه در این رده شده است. ودر آخر از کارشناسان برتر حوزه بهداشت و بیمارستان های بدون دخانیات ،وسایل نقلیه بدون دخانیات ، همکاران دستگاه قضایی و انتظامی تقدیر بعمل آمد.
همایش ملی بدون دخانیات در فرهنگسرای شهر برگزار شد.

کلید واژه ها: همایش