دومین جلسه فصلی رابطین سلامت ادارات

۳۱ تیر ۱۴۰۳ | ۱۶:۰۷ کد : ۴۴۸۹۲ اخبار اصلی
این جلسه به دبیری واحد بهداشت حرفه ای و باحضور میری معاون مرکز بهداشت و کارشناسان ستادی ورابطین ادارات وسازمانها در سالن کنفرانس، مرکز بهداشت شهرستان اراک برگزار شد . این جلسه در سه بخش باحضور کارشناسان ستادی و با ارائه مطالب مهم و ضروری برای پیاده رویی اربعین حسینی وخود مراقبتی های سازمانی ،برگزار شد . در ابتدا ؛جلسه کارشناسان واحد بیماریهای واگیر در خصوص، گزش پشه آئدس و بیماری تب دنگی و اقدامات بهداشتی و پیشگیری از این بیماری و راهکارهاومراقبت های گرمازدگی در پیاده‌روی اربعین مطالبی را ارائه و آموزش داده شد. درادامه؛ کارشناس مسئول واحد امور اجتماعی در خصوص پیامگزاران سلامت اراک ضمن تاکید ،بر انتقال پیام ها و مطالب بهداشتی توسط پیامگزاران به پرسنل ادارات متبوع ،و‌ محوریت موضوع مربوط به سلامت مردان و اهمیت آن برای رابطین ادارات مطالبی ارائه شد.
دومین جلسه فصلی رابطین سلامت ادارات

کلید واژه ها: جلسه