بازآموزی (مراقبین سلامت و کارشناسان ناظر)با محوریت بیماریهای شایع کودکان

۱۳ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۵ کد : ۴۵۲۰۶ اخبار اصلی
این کارگاه آموزشی، به دبیری واحد سلامت خانواده و باحضور رجبیان کارشناس مسئول سلامت خانواده و کارشناسان ستادی و مراقبین و ناظرین مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در سالن کنفرانس ،مرکز بهداشت شهرستان اراک، برگزار شد‌. مباحث مطرح شده ،به شرح ذیل در این کارگاه بصورت پاورپوینت آموزشی توسط شهبازی، کارشناس سلامت خانواده ارائه شد؛ لزوم تکمیل فرم مانا در ارزیابی کودکان،بیمار زیر ۵ سال در سامانه سیب تحلیل فعالیتهای مانا در سال ۱۴۰۲ تحلیل مسمومیتهای کودکان در سه ماهه اول ۱۴۰۳ تحلیل حوادث کودکان لزوم تکمیل فرم مانا برای موارد اسهال و کم آبی شدید و اخذ نمونه التور و هماهنگی با فرم مانا تکمیل شده لزوم تکمیل فرم مانا برای موارد کودکان پر خطر ثبت خدمات کودک بیمار در سامانه سیب در ادامه این کارگاه آموزشی ؛شهبازی ،با توضیحاتی در مورد مباحث مطرح شده و انتظارت برنامه مانا در این کارگاه آموزشی ،به پرسش و پاسخ با مراقبین سلامت و ناظرین و راهنمایی گروه هدف ،برای انتخاب درمان مناسب کودکان بیمار در بیماریهایی شایع کودکان و اجرای بهتر این برنامه پرداخت. در حاشیه این کارگاه ؛ خدابخشی کارشناس واحد بیماریها ، با ارائه پاورپوینت. آموزشی ، در خصوصی واکسن های پنوموکوک. و روستا ویروس و ادغام آن در برنامه کشوری واکسیناسیون مطالبی را ارائه داد.
بازآموزی (مراقبین سلامت و کارشناسان ناظر)با محوریت بیماریهای شایع کودکان