گزارش خبری افتتاحیه کانون سلامت محله پیشرو در اجتماعی شدن سلامت

۱۵ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۲۸ کد : ۴۵۲۴۷ اخبار اصلی
به گزارش واحد روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان:امروزه آسیب های اجتماعی به یک امر مهم در جامعه بدل شده،زیرا نرخ اعتیاد و حاشیه نشینی و طلاق افزایش قابل توجهی در سطح جامعه پیدا کرده است. رسالت ما در این است که به سلامت اجتماعی بپردازیم وفقر و تبعیض و بی عدالتی را کاهش دهیم و از بین ببریم ، براساس همین فعالیت های مجامع سلامت در تمامی محلات شهری و روستایی در سرتاسر کشور،ایجاد کانون سلامت محله ها تشکیل می شود . در همین راستا و در شهرستان اراک کانون سلامت محله شهرک ولیعصر افتتاح شدو در همین تاریخ ۱۵ مرداد ماه با حضور معاون مرکز بهداشت و کارشناس مسئول واحد امور اجتماعی و مدیر وکارشناس مشارکت های مردمی و کارشناس مسئول آموزش بهداشت و کارشناس جلب مشارکت مردمی مرکز بهداشت و پزشک مرکز و اعضای کانون تأسیس شد. در راستای تحقق اهداف این کانون ، نوع مشارکت مردم در کانون های سلامت محله باید آگاهانه، داوطلبانه ، مسئولانه و عادلانه باشد زیرا تا بتواند به اهداف مورد نظر در جلب مشارکت مردم در ارتقاء سلامت جامعه دست پیدا کنند. و در آخر مفهوم اجتماعی شدن سلامت به معنای همکاری و همراهی ساختارمند و مسئولانه و متعهدانه در این عرصه است به امید روزی که دیگر شاهد آسیب های اجتماعی اعم از اعتیاد و طلاق و این ناهنجاریها در جامعه نباشیم.
گزارش خبری افتتاحیه کانون سلامت محله پیشرو در اجتماعی شدن سلامت

کلید واژه ها: محله