برپایی موکب سلامت در مراسم پیاده روی اربعین حسینی

۰۴ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۷:۲۲ کد : ۴۵۶۳۸ اخبار اصلی
برپایی موکب سلامت و میز خدمت در مراسم جا ماندگان اربعین حسینی (ع) با عنوان دلدادگان حسینی برگزار شد. به گزارش واحد روابط عمومی ،این موکب در جوار امامزاده عابد روستای مشهد میقان، به همت پزشک و بهورزان و همکاران مرکز خدمات جامع سلامت روستایی مشهد میقان دایر شد و به مردم خدمت رسانی نمودند. یه منظور اطلاع از روند خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی ، دکتر مخلص ائمه، استاندار ، هادی فرماندار به همراه معاونین و هئیت همراه از موکب بازدید و از خدمات پزشک و بهورزان و همکاران مرکز قدرانی نمودند. لازم به ذکر است مرکز خدمات جامع سلامت روستایی مشهد میقان با انجام ویزیت رایگان و ارائه خدمت به زائراین و با پرپایی موکب سلامت ،به همت بهورزان این روستا به بیماران دیابتی و فشار خونی با ارائه خدمات بهداشتی در راستای امتداد خدمت انجام وظیفه کردند.
برپایی موکب سلامت در مراسم پیاده روی اربعین حسینی

کلید واژه ها: اربعین