باز آموزی پزشکان با محوریت ژنتیک اجتماعی دیابت و فشارخون

۰۵ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۷:۳۱ کد : ۴۵۶۴۳ اخبار اصلی
بازآموزی شهریور ماه پزشکان به دبیری واحد بیماریهای غیر واگیر و با حضور مدرس این دوره دکتر کریمی زند و دکتر میر شفیعی رئیس گروه بیماریهای غیر واگیر، معاونت بهداشت و دکتر اسماعیلی کارشناس مسئول واحد بیماریهای غیر واگیر مرکز بهداشت،برای گروه هدف ، پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در سالن کنفرانس مرکز بهداشت شهرستان اراک برگزار شد. اهم موضوعات مطرح شده در این بازآموزی: ابتدای جلسه دلخوش ، کارشناس واحد بیماریها ،در خصوص ثبت بیماران مبتلا به پره دیابتیک در سامانه سیب و همچنین ارائه شاخص های مراقبت مبتلا به فشارخون و دیابت توسط مراقبین سلامت و پزشکان مراکزمطالبی را ارائه داد. در ادامه صوفی ، کارشناس واحد بیماریها در ارتباط با ارائه دستورالعمل برنامه ژنتیک اجتماعی ، شرح داد. شمسی کارشناس واحد بیماریها در مورد نحوه ثبت و ارائه خدمت به زائرین در سامانه سیب ، مطالبی را ارائه داد. ودر آخر مدرس این دوره دکتر کریمی ، متخصص داخلی ،درباره اهمیت شناسایی بیماران دیابتی و ارائه درمان های نوپدید دیابت و انسولین درمانی و شناسایی و درمان کودکان مبتلا. به هاپیوتیروئدی برای گروه هدف پزشکان تدریس شد .
باز آموزی پزشکان با محوریت ژنتیک اجتماعی دیابت و فشارخون

کلید واژه ها: بازآموزی