جلسه پیشگیری ،مراقبت و کنترل آنفلوآنزا

۲۴ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۷:۳۷ کد : ۴۶۰۹۲ اخبار اصلی
جلسه به دبیری واحد بیماریهای واگیر جهت گروه هدف ناظرین مراکز و مراقبین سلامت پایگاه های سلامت در سالن کنفرانس مرکز بهداشت شهرستان اراک برگزار شد. نجفی کارشناس واحد بیماریها،ابتدا جلسه در خصوص اهمیت بیماری ،راههای انتقال ،راههای پیشگیری ،علائم بیماری ،گروههای در معرض خطر ،احتیاط ها و توصیه های عمومی ،و الخصوص اهمیت واکسیناسیون به موقع در افراد در معرض خطر شامل خانمهای باردار ،کودکان زیر ۵ سال ،سالمندان ،افراد دارای بیماریهای زمینه ای مزمن و همچنین آموزش موثر به جمعیت تحت پوشش اعم دانش آموزان ،معلمان و والدین دانش آموزان و آموزش در مراکز نگهداری سالمندان و مراکز تجمعی و پادگانهای نظامی و دانشجویان بصورت پاورپوینت آموزش داد. در آخر احمدی کارشناس مسئول واحد بیماریهای واگیر:در خصوص آموزش راههای پیشگیری، مراقبت و کنترل بیماریهای فوق حاد تنفسی با محوریت آنفلوانزای پرندگان و آنفلوانزای انسانی جهت کسب آمادگی کارشناسان ناظر شهری.روستایی و مسئولین پایگاه های سلامت در پاسخ و مقابله‌ بهنگام و موثر به بحث و تبادل نظر پرداخت و تمامی موارد ذکر شده در دستور کار قرار گرفت.
جلسه پیشگیری ،مراقبت و کنترل آنفلوآنزا

کلیدواژه‌ها: آنفلنزا