بهورزان؛ ستون های اصلی حوزه بهداشت در ارتقاء سلامت جامعه هستند

۲۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۷ کد : ۴۶۱۰۳ اخبار اصلی
به گزارش واحد روابط عمومی ،دکتر اردلان زیلابی در همایش گرامیداشت روز بهورز در استان مرکزی اظهار داشت: در کشور ما طی سال‌های نخست دهه ۶۰ طرح نظام شبکه های بهداشتی و درمانی به ‎عنوان تجربه موفق‌ دستیابی مردم به خدمات سلامت اجرا شد که در اجرای آن روستاها و بخش‌های محروم به عنوان یکی از بخش‌های کم برخوردار کشور به طور ویژه مورد توجه قرار گرفت تا کمبود و تنگناهای مزمن بخش سلامت و درمان در روستاها برطرف شود. وی افزود: هر چند در بدو شکل‌گیری جامعه بهورزان، سواد آکادمیک و دانشگاهی متقاضیان، نقش پررنگی در پذیرش داوطلبان نداشت اما طی چهار دهه گذشته، بهورزان علاوه بر برخورداری از مهارت های تجربی، به سطح سواد آکادمیک قابل قبولی دست یافتند. زیلابی تشریح کرد: بهورزان به عنوان پیش‌قراول اجرای طرح‌های بهداشت و درمان در دورافتاده‌ترین مناطق کشور با حداقل دسترسی‌ها و امکانات بدون هیاهو و نمایش مشغول حفاظت از جان و صیانت از سلامت مردم هستند. در پایان معاون بهداشت گفت: یکی از مسائلی که به جد پیگیری می‌کنیم، تقویت مسائل و امور بهورزان و حمایت از خانه‌های بهداشت است و حتی در تلاش هستیم کارانه این عزیزان در هفته های آینده به روزرسانی شود. در این مراسم از خدمات و تلاش‌های بی‌وقفه بهورزان به مناسبت روز بهورز قدردانی شد.
بهورزان؛ ستون های اصلی حوزه بهداشت در ارتقاء سلامت جامعه هستند

کلیدواژه‌ها: جشن بهورزی