بهورزان جامعه نگرترین دانش آموخته نظام سلامتند

۲۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۸ کد : ۴۶۱۰۴ اخبار اصلی
به گزارش واحد روابط عمومی ،مهندس سید شهریار حسینی رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک در همایش گرامیداشت روز بهورز در شروع مراسم ضمن خیر مقدم به تمامی مسئولین و مدعوین محترم از جمله دکتر هادی فرماندار شهرستان اراک ،دکتر زیلابی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گفت : در تقویم نظام سلامت ۱۲ شهریورماه بنام روز بهورز نامیده شده است ،مهندس حسینی با اشاره به این که یکی از افتخارات مهم نظام جمهوری اسلامی و نظام سلامت کشور ایجاد آموزشگاه های بهورزی و پرورش بهورزان است . وی افزود؛ خوشبختانه رییس جمهور ، دکتر پزشکیان از بدنه بهداشت و درمان و از بانیان این شبکه هستند و یکی از الویت های دولت جدید این است در نظام سلامت کشور اجرای پزشک خانواده است. وی خاطرنشان کرد ؛ پزشک خانواده به معنای اینکه سطح بندی داشته باشیم،سطح یک ،دو ،سه که سطح یک باید در شهر ها اجرا بشودو استاندار های لازم برای اجرای بهتر باید دستور کار قرار گیرد. در آخر مهندس حسینی ضمن تبریک مجدد روز بهورز از تمامی مسئولین دانشگاهی و استانی در خواست کرد که رونداین سیستم ادامه پیدا کنند وبا کمک و پشتوانه ی بهتر به ساخت هر چه سریع تر پروژه های در حال ساخت به بهره‌برداری برسد تا هرچه سریع تر به چرخه نظام حوزه سلامت شهرستان اراک اضافه شود.
بهورزان جامعه نگرترین دانش آموخته نظام سلامتند

کلیدواژه‌ها: جشن بهورزی