سهم من از جوانی جمعیت چیست؟؟؟

سید شهریار حسینی رئیس مرکز بهداشت و دبیر جوانی و جمعیت شهرستان اراک مطرح کرد :
۱۳ آذر ۱۴۰۳ | ۱۱:۲۷ کد : ۴۸۳۸۴ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۴۲
موضوع جوانی جمعیت موضوع مهمی است ،تشویق به ازدواج جوانان و صاحب فرزندشدن زوجین اولویت شهر اراک است و باید همه ی دستگاههای اجرایی عضو این کارگروه نگاه جامع تری به این مسئله داشته باشیم.
سهم من از جوانی جمعیت چیست؟؟؟

کارگروه ستاد جوانی و جمعیت ، فرمانداری شهرستان اراک این کارگروه در راستای فرزند آوری و جوانی جمعیت به میزبانی فرمانداری و با حضور دستگاههای اجرایی شهرستان اراک برگزار می شود.

جلسه به ریاست نصیری معاون سیاسی، اجتماعی فرمانداری و با دبیری مرکز بهداشت شهرستان اراک و با حضور مهندس حسینی رئیس مرکز بهداشت و دبیر ستاد جوانی و جمعیت ومفتح زاده،مدیرکل دفتر امور زنان وخانواده استانداری و کلیه دستگاه های اجرایی در سالن جلسات شهید سلیمانی فرمانداری برگزار شد.

نصیری معاون سیاسی،اجتماعی فرماندار ، ابتدای جلسه ،ضمن تسلیت ایام فاطمیه و شهادت بی بی دو عالم حضرت زهرا (س)، در خصوص برنامه های ادارات ومیزبانی از شهدای خوشنام و گمنام شهر اراک تقدیر و تشکر کرد ، واین ایام را گرامیداشت. سپس بیان کرد ،برنامه جوانی جمعیت در شکوفایی جامعه نقش بسزایی دارد و قوانین آن بر اساس فرامین مقام معظم رهبری شکل گرفته است. در این برهه از زمان، میهن اسلامی ایران با خطر سالمندی جمعیت روبروست به گونه ای که پیش بینی می شود در سال ۱۴۲۰ از هر پنج نفر یک نفر سالمند خواهد بود.قانون جوانی جمعیت حجت را بر همه مسئولین و دستگاه‌های ذیربط تمام کرده و در همین راستا بایستی برای تعهدات و سهم خود پاسخگو باشند. وی خاطرنشان کرد و طی گزارشی از آخرین جلسه این کارگروه در اواسط تابستان و انتخاب مهندس حسینی به عنوان دبیر جوانی و جمعیت شهرستان اراک و ارائه صورتجلسه قبل گفت :آمار تولد و ازدواج در شهرستان آمار مطلوبی نیست . وی ابراز امیدواری کرد ،که بتوانیم در این کارگروه و اقدامات موثر دستگاه ها و به روند بهبود فرزند آوری و جوانی و جمعیت اهتمام بیشتری ببخشیم و در پایان بخش های مختلف این جلسه و کارگروه را برای حاضرین جلسه شرح داد.

حسینی رئیس مرکز بهداشت و دبیر ستاد جوانی و جمعیت در کارگروه گفت: براساس اصول آموزش بهداشت ما همواره به منظور فرزند آوری و جوانی جمعیت باید آموزش و تبلیغات را به صورت هدفمند و مستمرانجام دهیم ‌ در این حوزه جوانی جمعیت و از لحاظ فرهنگی و تبلیغی به صورت بومی سازی و با هم افزایی بیشتری باید اجرا شود. وی همچنین به برگزاری جلسات کاربردی و گزارش دهی دستگاههای اجرایی در این امر مهم اشاره کرد ، و افزود ،ایجاد نشاط در جامعه و امید آفرینی در حوزه فرزند آوری میتواند اثر بخشی مثبتی داشته باشد. در پایان جهت پیشبرد این برنامه و تعامل و همکاری لازم دستگاههای اجرایی در این راستا تاکید کرد . وی در خصوص تعداد موارد مرگ در ۶ ماهه اول سالجاری و بر اساس آمار اداره ثبت احوال افزایشی بوده است ،اشاره کرد . نظر به اینکه آمار ثبت احوال بدون در نظر گرفتن تاریخ فوت می باشد و ممکن است تعدادی از موارد مرگ مربوط به سال های قبل یا شهرستان های دیگر باشد و روند آن افزایشی بوده است . وی در پایان خاطرنشان کرد ؛براساس سیستم ثبت علت مرگ( DRS) تعداد موارد مرگ در ۶ ماهه اول سالجاری ۵۵ مورد نسبت به موارد مشابه سال قبل کاهش داشته است

 

مفتح زاده ،مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری نیز در خصوص بحران جمعیت و فرزند آوری ، به منظور اطلاع رسانی موضوع جوانی و جمعیت و انجام جلسه و هم افزایی و اقدامات فرهنگی در چارچوب قانون حمایت از خانواده وجوانی جمعیت تاکید کرد و از دستگاههای فرهنگی ، اداره کل تبلیغات ، ارشاد اسلامی ، صداوسیما ، آموزش و پرورش جهت این امر مهم در خواست همکاری بیشتر کرد . گفتی است ؛ در این کارگروه دستگاه ها به ارائه گزارش در خصوص اقدامات خود نسبت به وظایف در حوزه جوانی و جمعیت پرداختند همچنین این کارگروه با حضور نمایندگان بیمه تامین اجتماعی و سلامت در خصوص مشکلات بیمه ای زوجین در خصوص ناباوری و تهیه دارو ها و تامین حق سلامت مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت. و در پایان نیز کارشناس مرکز مردمی نفس ، توضیحات مبسوطی از این مرکز وحمایت مادران مراجعه کننده به مرکز نفس و جلوگیری از سقط جنین ارائه کرد.

کلیدواژه‌ها: فرماندار جوانی جمعیت


نظر شما :