یک عمر سلامتی با خودمراقبتی
مهندس حسینی رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک مطرح کرد:
این پویش با هدف افزایش آگاهی عمومی درباره انتخابهای صحیح تغذیهای و کاهش خطرات ناشی از مصرف نادرست چربیها و روغنها طراحی شده است. و در راستای افزایش سواد سلامت مردم و بهبود شیوه های تغذیه ای آنها انجام می شود و در پی جلب توجه جامعه به اهمیت انتخاب روغن های مناسب برای مصرف روزانه است. حداکثر ۳۰ درصد از کالری روزانه باید از روغنها تامین شود همچنین، میزان اسیدهای چرب اشباع در روغنهای مصرفی نباید از ۱۰ درصد و میزان اسیدهای چرب ترانس نباید از ۱ درصد تجاوز کند. مهندس حسینی در خصوص چربی ها گفت: یکی از چربی های مضر سلامتی ، چربی ترانس می باشد. چربیهای ترانس شریانها را مسدود کرده و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و مرگ را افزایش میدهند به همین دلیل، سازمان جهانی بهداشت حذف کامل این چربیها را از رژیم غذایی به عنوان یک راهکار مقرون به صرفه برای کاهش خطر بیماریهای قلبی توصیه میکند. وی در خصوص علامت ها و نشانگرهای مواد غذایی توصیه کرد ؛ نشانگرهای مواد غذایی به مصرفکنندگان کمک میکنند تا به راحتی میزان انرژی، قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس موجود در محصولات غذایی را تشخیص دهند و با توجه به این اطلاعات، انتخاب سالمتری داشته باشند.
نظر شما :