نقش تغذیه سالم در پیشگیری از ابتلا به سرطان
مصرف بیشتر فیبر که در سبزیجات و میوه ها و حبوبات و غلات کامل وجود دارند، در کاهش ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش نقش بسزایی دارد.

مصرف آنتی اکسیدان های موجود در میوه ها و سبزیجات رنگی با خنثی کردن رادیکال های آزاد تولید شده در بدن از عوامل موثر در پیشگیری از ابتلا به سرطان می باشند.
کباب کردن گوشت ها بر روی زغال با تولید ترکیبات شیمیایی مضر می توانند در ابتلا به سرطان نقش داشته باشند. بهترین روش های طبخ آبپز کردن و بخارپز کردن می باشد.
مصرف زیاد غذاهای شور نظیر چیپس، پفک، شوریجات و غذاهای نمک سود شده در ابتلا به سرطان معده نقش دارند.
مصرف لبنیات در پیشگیری از ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش نظیر سرطان معده و روده بزرگ، نقش موثر دارد.
نظر شما :