بازدید کارشناسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع نذری و تکیه ها ویژه ماه محرم
به گزارش واحد روابط عمومی|در این بازدیدها، کارشناسان نکات ذیل را مورد بررسی قرار میدهندشرایط بهداشتی محیط و بررسی و بهداشت کلی مکان تهیه نذری، از جمله وجود امکانات مناسب برای شستوشو و نظافت، کنترل تاریخ انقضا، نوع و کیفیت مواد اولیه استفاده شده، و اطمینان از سالم بودن آنها تأکید بر استفاده از دستکش و ماسک توسط خادمین، رعایت اصول بهداشتی در تهیه و توزیع غذا، و جلوگیری از آلودگی متقابل ، اطمینان از سلامت آب مورد استفاده و شرایط ذخیرهسازی آن و همچنین آموزش و آگاهیبخشی ،ارائه مشاوره و آموزش به متصدیان مراکز نذری درباره اصول بهداشتی و رعایت استانداردها. شایان ذکر است ؛ کارشناسان با تهیه گزارش از بازدیدها و در صورت لزوم، پیگیری موارد بهداشتی که نیاز به بهبود دارند را در دستور کار قرار میدهند. این اقدامات به هدف حفظ ارتقاء سلامت مردم و جلوگیری از بروز بیماریها در زمانهای پر تردد و تجمعات مذهبی در ماه محرم الحرام عزای حسینی انجام میشود.

نظر شما :