بازرسی‌های شبانه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در اراک با حضور مدیر گروه سلامت محیط و کار

۰۶ شهریور ۱۴۰۴ | ۰۹:۳۸ کد : ۵۴۶۹۱ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۲
معاون اجرایی و مدیر گروه سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی اراک، به همراه تیم بازرسین بهداشتی، بازدیدی شبانه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام دادند تا نظارت‌ها بر رعایت نکات بهداشتی و ایمنی غذا افزایش یابد.
بازرسی‌های شبانه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در اراک با حضور مدیر گروه سلامت محیط و کار

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت استان، مهندس مهرعلی، با همراهی تمام ظرفیت بازرسی و مشارکت بازرسین بهداشتی، در ادامه برنامه‌های نظارتی، بازدیدی شبانه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سطح شهرستان انجام دادند. این بازدیدها با هدف ارتقاء کیفیت و ایمنی مواد غذایی عرضه شده به مردم و ممانعت و پیشگیری از بروز بیماری‌های با منشاء غذایی صورت گرفت.

مهندس مهرعلی در این خصوص اظهار داشت: نظارت دقیق و مستمر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نقش مهمی در حفظ سلامت جامعه دارد و رفع نقایص بهداشتی در این واحدها، گامی مؤثر برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از غذا است. وی افزود: تاکید ما بر افزایش چتر نظارتی؛ و تسری بازرسی به ساعات عصر و شب و نظارت دقیق بر رعایت کامل اصول بهداشت فردی، ابزار و ساختار و فرآوری و نگهداری صحیح مواد غذایی و استانداردهای محیطی است و در صورت مشاهده تخلفات، با جدیت برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

وی همچنین از مشارکت فعال بازرسان بهداشتی جهت پوشش های بازرسی در ساعات غیر اداری قدر دانی کرده و خواستار تغییر در نقشه بازرسی و نیز بازرسی های مشترک و طرحهای تشدید شد.

کلیدواژه‌ها: بهداشت - اراک- محیط- تخلف


نظر شما :