جلسه هماهنگی هفته تخم مرغ و نان و غذا
این جلسه به دبیری واحد تغذیه و با حضور مهندس سید شهریار حسینی رئیس مرکز و کارشناسان ستادی در سالن کنفرانس مرکز بهداشت شهرستان اراک برگزار شد .
به گزارش واحد روابط عمومی|هدف اصلی این جلسه، ارتقاء آگاهی عمومی در مورد اهمیت تخم مرغ و نان و غذا به عنوان منابع غذایی سالم و مغذی و ترویج فرهنگ تغذیه صحیح در جامعه هدف است در این جلسه هماهنگی همچنین، برنامههایی برای برگزاری کارگاهها و نمایشگاههای مرتبط با این موضوع با عناوین مختلف در نظر گرفته شد.

نظر شما :