بازدید مشترک کارشناسان بهداشت محیط و بیماریها از شرکت معدنی املاح ایران
به گزارش واحد روابط عمومی| کارشناسان وضعیت بهداشت محیط و فرآیندهای مربوط به تهیه و طبخ غذا را ارزیابی کنند. این بازدید با هدف ارتقای استانداردهای بهداشتی و پیشگیری از بیماریها، به ویژه انفولانزا پرندگان، انجام شد.
در این بازدید، کارشناسان به بررسی موارد زیر از جمله:استانداردهای بهداشتی: ارزیابی شرایط بهداشتی در آشپزخانهها و سالنهای غذاخوری. آموزش کارکنان: بررسی نحوه آموزش کارکنان در زمینه بهداشت فردی و ایمنی غذایی. پیشگیری از بیماریها: ارزیابی روشهای پیشگیری از شیوع بیماریهای عفونی، به ویژه انفولانزا پرندگان در منطقه پرداختند.
کارشناسان در طی نشستی با مدیران این مجموعه بر اهمیت رعایت پروتکلهای بهداشتی تأکید کردند و بر لزوم ارتقاء آگاهی کارکنان در زمینه بهداشت عمومی و بیماریهای عفونی اشاره نمودند. این بازدید به عنوان بخشی از برنامههای مستمر نظارتی برای حفظ سلامت جامعه و کارکنان شهر صنعتی اراک محسوب میشود.

نظر شما :