برگزاری جلسه داخلی کارشناسان واحد تغذیه
جلسهای را کارشناسان تغذیه مرکز بهداشت شهرستان اراک با محوریت بررسی شاخصهای تغذیهای ششماهه نخست سال و هماهنگی فعالیتهای مورد انتظار در سهماهه پاییز برگزار کردند.
به گزارش واحد روابط عمومی|عملکرد مراکز خدمات جامع سلامت در حوزه تغذیه مورد ارزیابی قرار گرفت.در این جلسه، نقاط قوت و چالشهای موجود در ارائه خدمات تغذیهای مطرح شد و همچنین راهکارهای لازم برای بهبود این شاخصها مورد تأکید قرار گرفت. کارشناسان به تبادل نظر درباره بهترین شیوههای اجرایی پرداخته و بر اهمیت هماهنگی بیشتر برای دستیابی به اهداف تغذیهای تأکید کردند. برنامهریزی لازم جهت اجرای فعالیتهای آموزشی، پایش تغذیهای و اقدامات اصلاحی فصل پاییز نیز در این نشست انجام شد. این جلسه به منظور ایجاد همافزایی و ارتقاء کیفیت خدمات تغذیهای برای جامعه برگزار شد و با پیشبینی راهکارهای عملی، تلاش شد تا از چالشهای موجود عبور شود و به بهبود وضعیت تغذیهای جامعه کمک شود.

نظر شما :