پلمپ کارگاه تولید رنگ زعفران تقلبی در شهر اراک
وی ادامه داد: در این کارگاه، از عصاره زعفران تقلبی و رنگ غیرمجاز تارتارازین برای تولید محصولات استفاده شده است. متأسفانه، این رنگ سرطانزا بوده و بهعنوان رنگ غذا و جایگزینی برای زعفران طبیعی در واحدهای صنفی به کار میرفت.
مهندس محمودی تصریح کرد: این واحد فاقد هرگونه مجوز قانونی بود و فرآیند تولید در شرایط کاملاً غیربهداشتی انجام میشد.
وی با اشاره به وجود رنگ غذا در آزمایشها از برخی مواد غذایی در مراکز عرضه، افزود: بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و نمونهبرداری از موارد مشکوک، همواره توسط کارشناسان بهداشت محیط اراک در ساعات مختلف شبانهروز، حتی ایام تعطیل، در حال انجام است.
وی تأکید کرد: استفاده از رنگهای صنعتی بهجای زعفران در این مراکز، بهدلیل آسیب به سلامت انسانها، تخلف بهداشتی محسوب میشود و با مراکز خاطی طبق قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی برخورد خواهد شد.
در پایان از همشهریان گرامی درخواست میشود در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، اطلاعات مربوطه را از طریق شماره ۱۹۰ گزارش کنند.

نظر شما :