پیام تبریک ریاست دانشکده دندانپزشکی به مناسبت شروع سال تحصیلی جدید

۰۴ مهر ۱۴۰۲ | ۲۰:۲۷ کد : ۳۷۸۵۷ اخباراصلی
پیام تبریک ریاست دانشکده دندانپزشکی به مناسبت شروع سال تحصیلی جدید

با نام و یاد خداوند متعال بر خود لازم می دانم که فرارسیدن سال تحصیلی جدید و آغاز سفر مجدد در مسیر علم و دانش را به دانشجویان ، اساتید و کارکنان دانشکده دندانپزشکی تبریک بگویم.

پس از سه ماه تلاش بی وقفه و پیگیری مجدانه مسئولین دانشگاه ، دانشکده دندانپزشکی اراک طی اقدامی هدفمند به مکان جدید انتقال یافت . دانشکده دندانپزشکی به پشتوانه توان علمی اعضای محترم هیات علمی و تلاش مستمر کارکنان ، با فضای فیزیکی مناسبی که در حال حاضر در اختیار دارد ، بیش از پیش تلاش خواهد نمود تا در سال تحصیلی جاری در تمامی حوزه ها ، ظرفیت های خود را برای ارائه خدمات بهتر به دانشجویان و همچنین مردم استان به کار گیرد.

امیدوارم در پناه عنایات حضرت حق ، سالی پر از موفقیت و سربلندی برای دانشجویان و اساتید گرامی باشد.

دکتر آزاده خزائی زاده

رئیس دانشکده دندانپزشکی اراک

کلید واژه ها: اراک دانشکده دندانپزشکی اراک ریاست دانشکده دندانپزشکی اراک پیام تبریک شروع نیمسال تحصیلی دکتر آزاده خزائی زاده

آخرین ویرایش۱۴ آبان ۱۴۰۲