نخستین دوره آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی برگزار شد

۲۲ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۸ کد : ۳۸۳۰۲ اخباراصلی
نخستین دوره آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی برگزار شد

نخستین آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی ، همزمان با سراسر کشور ، در روز پنج شنبه 20 مهر ماه 1402 در محل جدید دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک، برگزار شد.

آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی یکی از مراحل کلیدی و حائز اهمیت است، این آزمون به‌ گونه‌ای طراحی شده است که توانمندی‌های دانشجویان جهت اقدامات تشخیصی و درمانی، ارزیابی شود. این آزمون در دو مرحله کتبی و مهارتی برگزار می شود. مرحله کتبی در تاریخ نهم مهرماه برگزار شد و تنها دانشجویانی که در مرحله اول پذیرفته شدند مجوز شرکت در مرحله مهارتی را داشتند. بخش مهارتی آزمون شامل دو بخش می باشد : بخش آزمون اسلایدی و بخش عملی.

قبولی در آزمون صلاحیت بالینی یکی از شرایط فارغ التحصیلی دانشجویان دندانپزشکی می باشد.

کلید واژه ها: اراک دندانپزشکی اراک آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی اولین دوره صلاحیت بالینی دندانپزشکی