بازدید دکتر یزدانی دبیر محترم شورای آموزش دندانپزشکی از دانشکده دندانپزشکی اراک

۱۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۰ کد : ۴۰۸۰۵ اخباراصلی
بازدید دکتر یزدانی دبیر محترم شورای آموزش دندانپزشکی از دانشکده دندانپزشکی اراک

دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، چهارشنبه ۶ دیماه ۱۴۰۲ از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک بازدید کرد. دکتر رضا یزدانی گفت: طی بازدیدهای وزارتی انجام شده و مستندات موجود، این دانشکده به‌ نسبت گذشته پیشرفت چشمگیری داشته است، اما باید تمامی استانداردهای‌ تعریف شده در مدنظر باشد و برای انطباق بیشتر با استانداردها تلاش شود. دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، بیان کرد: یکی دیگر از چالش‌ها، بحث منابع انسانی و به‌ کارگیری نیروهای تخصصی است؛ با پیگیری‌های انجام شده سعی می‌شود یکسری متخصصین به حوزه‌هایی مانند پروتز و جراحی اضافه شود، اما مدیران نیز باید بتوانند با استفاده از راهکارهایی که سایر دانشکده‌های دندانپزشکی به‌کار بسته‌اند، این موضوع را مدیریت کنند. رئیس دانشکده دندانپزشکی اراک نیز ضمن اشاره به عملکرد دانشکده از زمان تاسیس تاکنون، گفت: این دانشکده در سال ۱۳۹۳ تنها ۵۷ یونیت داشت و ساختمان دانشکده طبق استانداردها نبود و بعد از آن به ساختمان استیجاری نقل مکان کرد که در آنجا نیز با مشکلات عدیده‌ای مواجه شد. دکتر آزاده خزائی‌زاده خاطرنشان کرد: طی جلسات متعددی که با رئیس دانشگاه برگزار شد و به دستور ریاست دانشگاه بررسی مشکلات و خروج دانشکده دندانپزشکی از حالت استیجاری در اولویت قرار گرفت و ظرف مدت تنها دو ماه کار تجهیز مکان جدید انجام شد. گفتنی است در پایان این نشست از بخش‌های مختلف دانشکده بازدید و شرایط اعضای هیات علمی، اساتید و دانشجویان و امکانات موجود در دانشکده از نزدیک بررسی شد. شایان ذکر است جلسه با اعضا هیات علمی دانشکده، جلسه با دانشجویان دانشکده و نشست با هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز صورت گرفت.

نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، برگزار شد. دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت در این نشست گفت: عدم جابجایی دانشکده دندانپزشکی؛ باعث منحل شدن فعالیت آن در سالجاری می شد. دکتر رضا یزدانی افزود: طی بازدیدهای انجام شده و مستندات موجود، این دانشکده دندانپزشکی به‌ نسبت گذشته پیشرفت چشمگیری داشته است. رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این نشست ضمن تشکر از زحمات کادر و دانشجویان دانشکده دندانپزشکی در برگزاری اردوهای جهادی در مناطق کم برخوردار، گفت: دانشکده دندانپزشکی از اهمیت ویژه ای برای دانشگاه برخوردار است و با جابجایی آن از محل استیجاری به مکان مختص دانشگاه، ثبات و امنیت بیشتری پیدا کرده است. دکتر امانی، اساتید، دانشجویان و بیماران را سه رکن اصلی خواند و افزود: اگر یکی از این ارکان کمرنگ شوند، رضایتمندی کاهش خواهد یافت، لذا باید تمام تلاش خود را در جهت افزایش رضایتمندی به کار گیریم. لازم به ذکر است در این نشست در خصوص موضوعاتی از جمله مشخص شدن تعرفه آموزشی، در نظر گرفتن درآمد اختصاصی، مشکلات کلینیک ویژه، چالش های دانشجویان شهریه پرداز و مشخص شدن ساختار پذیرش دانشجویان بین الملل بحث و تبادل نظر شد و موارد مذکور جهت تصمیم گیری به بورد تخصصی وزارت بهداشت، ارجاع شد.

کلید واژه ها: اراک دانشکده دندانپزشکی بازدید دکتر یزدانی شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی

آخرین ویرایش۱۳ دی ۱۴۰۲