رییس محترم دانشگاه علوم پزشکی اراک به همراه مدیر کل محترم تبلیغات اسلامی استان مرکزی از کادر درمان بیمارستان امیرالمومنین(ع) اراک تقدیر و تشکر کرد.

۱۳ آذر ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۸ کد : ۱۳۷۱۶ اخبار اصلی
مدیرکل محترم تبلیغات اسلامی استان مرکزی از تمامی تلاش ها و فداکاری های کادر بهداشت و درمان استان مرکزی سپاسگزاری کرد و گفت: با توجه به مشکلات و کمبود منابع انسانی و تحریم های اقتصادی و ظالمانه علیه کشورمان، این زحمت و اقتدار پرسنل سلامت می باشد که توانستیم این اپیدمی تلخ و عظیم را کنترل نماییم‌‌. حجت الاسلام مهدی عباسی در ادامه از زحمات رییس‌ دانشگاه علوم پزشکی اراک و تمامی همکاران و پرسنل سلامت به نمایندگی از هیئات، مساجد و کانون های عترت و قرآن استان مرکزی قدردانی کرد و افزود: امیدواریم همانطور که استان مرکزی در کنترل این بیماری الگو بوده است، در طرح سلامت محور شهید حاج قاسم سلیمانی که در محله ها آغاز گردیده و این اتحاد زیبا و موثر به همت دانشگاه علوم پزشکی اراک، بسیج و هلال احمر کلید خورده، با همکاری تمامی آحاد استان مرکزی، سازمان ها و صنایع و... بتوانیم در اجرای این طرح پیشرو باشیم.

کلید واژه ها: مدیرکل محترم تبلیغات اسلامی استان مرکزی رئیس محترم دانشگاه تقدیر از کادر درمان بیمارستان امیرالمومنین (ع)