پیام تبریک معاون محترم درمان دانشگاه به مناسبت بزرگداشت روز رژیم درمان

۱۹ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۰ کد : ۱۵۷۳۷ اخبار اصلی
پیام تبریک معاون محترم درمان دانشگاه به مناسبت بزرگداشت روز رژیم درمان

روز ثبت شده در تقویم جهانی به عنوان روز رژیم درمان در سال 2008 توسط آکادمی تغذیه و رژیم غذایی به منظور افزایش آگاهی مردم از این متخصصانی که در زمینه تغذیه و خدمات غذایی فعالیت می کنند و تعهد آنها کمک به مردم برای داشتن زندگی شاد و سالم است انتخاب شد. . روز جهانی رژیم درمانگر که امسال با روز 20 اسفند مصادف گردیده یادآور نقش گسترده مشاورین تغذیه در تیم مراقبت و کمک به بهبود سلامتی فرد و جامعه است. کارشناسان تغذیه دلسوزانه وقت زیادی را به مراجعین خود اختصاص می دهند تا با آگاهی کامل از شرایط بیمارشان به آنها مشاوره دهند.ضمن تبریک روز رژیم درمان به دانش آموختگان تغذیه، جای دارد تا در این روز از خدمات ارزشمند تمامی عزیزانی که در چنین شرایط پر مخاطره ای در عرصه رژیم درمانی در بیمارستان ها و  با هدف خدمت رسانی بهینه به بیماران و مردم تمام تلاش خود را بکار می بندند تجلیل به عمل آورده و آرزوی توفیق و سربلندی در درگاه الهی نمود.

کلید واژه ها: رژیم درمان رژیم درمانگر تغذیه