پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت گرامیداشت روز جهانی قدس

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۲۳:۵۹ کد : ۱۷۰۷۰ اخبار اصلی
پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت گرامیداشت روز جهانی قدس

کتر بهمن صادقی سده معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک در پیامی روز جهانی قدس را گرامی داشت.   به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک، متن پیام دکتر صادقی بدین شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

روز قدس نماد عشق و استقامت، شوق رهایی از نفاق و کفر، شکوه ایمان و نبرد شیران، یادآور اتحاد مسلمانان و حمایت از مردم مظلوم فلسطین است. امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا و محدودیتهای ایجاد شده راهپیمایی روز قدس برگزار نمی شود اما با دلی آکنده از شوق و امید در زنده نگهداشتن این روز و محکومیت اقدامات شیطانی بردگان اسکتبار دل‌هایمان را در دفاع از مردمان مظلوم فلسطین همسو کرده و برگ‌ زرّینی دیگری را در یاد و خاطره‌ها رقم خواهیم زد. اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات یکایک شما همکاران ارجمند و دانشجویان عزیز، این روز را گرامی داشته، توفیق روزافزون، عزت و سربلندی همگان را از خداوند بزرگ مسئلت دارم.

دکتر بهمن صادقی سده معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک

کلید واژه ها: گرامیداشت روز جهانی قدس روز قدس