پنجمین اهدای عضو در سال جاری

۱۲ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۱ کد : ۲۱۴۵۷ اخبار اصلی
پنجمین اهدای عضو در سال جاری

کارشناس واحد فراهم آوری و شناسایی اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت:  بیمار آقای ۵۸ ساله ای بود که به علت خونریزی مغزی دچار مرگ مغزی شده بود،

سیده رضوان موسوی افزود: بعد از اعلام رضایت خانواده سخی ایشان و انجام مراحل تایید مرگ مغزی توسط تیم تخصصی اهدائ عضو دانشگاه و با رعایت دقیق دستور العمل ها و پروتکل های بهداشتی ابلاغی  جهت اهدای عضو به بیمارستان امام خمینی (ره) تهران منتقل و کبد و کلیه های آن مرحوم زنده یاد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید.

وی خاطرنشان کرد:
این پنجمین پیوند اعضای بدن بیماران مرگ مغزی در سال جاری در استان مرکزی بود که برای تمام این عزیزان شادی روح وله خانواده های آنان به‌خاطر این تصمیم بزرگ و خداپسندانه ، صبر و شکیبایی مسئلت میکنیم.

کارشناس واحد فراهم آوری و شناسایی اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی اراک همچنین یادآور شد:
ضمن تسلیت و تعزیت به خانواده بزرگوار آن مرحوم، از خداوند متعال برای ایشان رحمت و غفران الهی مسئلت می نمایم و صبر و شکیبایی در تحمل فراغش را برای خانواده ارجمندش خواستارم. به نوبه خودم از همه عوامل دخیل در این اهدا نهایت سپاس و قدردانی را دارم.

به امید نهادینه شدن هر چه بیشتر فرهنگ همنوع دوستی اهدای عضو

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک