روز جهانی رادیولوژی

معاون درمان دانشگاه در پیامی روز جهانی رادیولوژی را به همکاران رادیولوژیست پورتو نگاری تبریک گفتند.
۱۶ آبان ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۵ کد : ۲۱۵۳۷ اخبار اصلی
روز جهانی رادیولوژی

متن این پیام به شرح زیر است:
                                                                                      بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
8 نوامبر مصادف با 17 آبان ماه سالروز کشف اشعه ایکس توسط رونتگن دانشمند آلمانی که با عنوان روز رادیولوژی نامگذاری شده است فرصت مناسبی برای یاد آوری و تجلیل از نقش مهم و تعیین کننده همکاران محترم رادیولوژیست و پرتو نگاران پر تلاش در منظومه سلامت دانشگاه علوم پزشکی است.
در حال حاضر بر اساس برآورد هایی که در دنیا وجود دارد رادیولوژی خط اول تحقیق و توسعه در علم پزشکی  ودانش پزشکی را عهده دار هستند که ان شاءلله باعث خواهد شد ناشناخته های زیادی در آینده بهتر شناخته شوند.
پیشرفت سریع و باورنکردنی این علم در طی سال های گذشته و آثار و فواید بی بدیل آن در درمان بیماری ها، تصور دنیای بدون رادیولوژی را دشوار ساخته است.
اینجانب ضمن تبریک روز رادیولوژی، از زحمات بی شائبه  شما پرتو کاران شاغل در مراکز درمانی استان مرکزی تقدیر نموده و از درگاه احدیت توفیق و سلامتی روز افزون برایتان آرزو مندم.
دکتر بهمن صادقی سده
معاون درمانت دانشگاه علوم پزشکی اراک