تبریک معاون درمان به مناسبت روز پرستار

۱۸ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۳ کد : ۲۲۴۱۴ اخبار اصلی
تبریک معاون درمان به مناسبت روز پرستار

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک طی پیامی سالروز ولادت حضرت زینب (س) و  روز پرستار را به جامعه پرستاری ، اساتید و اعضای هیات علمی و پرستاران شاغل در دانشگاه تبریک گفت .

متن پیام به شرح زیر است :

بی تردید پرستار واژه ای است به گستره مهربانی ، عطوفت و مظهر پایبندی به خصایص والای انسانی که در شرایط سخت و طاقت فرسا با آرامشی وصف ناپذیر،روح امید و زندگی را به بیماران هدیه می دهد . مسلما برخورداری از چنین ویژگی خداپسندانه ای مصداق بارز فداکاری انسانهای مومن است که در مقام عمل عاشقانه نوع دوستی را معنا می کنند.

مایه مباهات است که دانشگاه علوم پزشکی اراک در عرصه پرورش پرستاران متعهد و ارایه خدمات به سلامت کشور حضوری مثمر ثمر دارد.

اینجانب ضمن گرامیداشت این روز خجسته، از تلاش های همه همکاران محترم در عرصه پرستاری و مراقبت از بیماران قدردانی نموده، از پروردگار متعال برای شما عزیزان سلامتی و موفقیت مسئلت می‌نمایم.

دکتر بهمن صادقی سده
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک