هفتمین اهدای عضو بدن بیماران مرگ مغزی در سال جاری در استان مرکزی

۰۲ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۱ کد : ۲۳۴۳۹ اخبار اصلی
هفتمین اهدای عضو بدن بیماران مرگ مغزی در سال جاری در استان مرکزی

کارشناس واحد فراهم آوری و شناسایی اعضای پیوند دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: خانم ۳۳ ساله که به دنبال ایسکمی ساقه مغز بر اثر ترومبوز عروق مغزی دچار مرگ مغزی شد
سیده رضوان موسوی افزود :
 بعد از اعلام  رضایت جهت اهدای اعضا این عزیز ، از بخش ICU  بیمارستان سینا به  بیمارستان امام خمینی تهران اعزام شد. در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۱  تحت جراحی هاروست کبد، کلیه ها قرار گرفته و طبق اعلام اداره پیوند ،پیوند ارگانهای رضایت‌بخش بوده است.
وی خاطرنشان کرد:
این هفتمین اهدای عضو بدن بیماران مرگ مغزی در سال جاری در استان مرکزی بوده تمام این عزیزان شادی روح و برای  خانواده های آنان به خاطر این تصمیم بزرگ و خداپسندانه صبر و شکیبایی مسئلت می‌کنم.
واحد فراهم آوری و شناسایی اعضای پیوند دانشگاه علوم پزشکی اراک همچنین یادآور شد:

ضمن تسلیت و تعزیت به خانواده بزرگوار آن مرحومه که مادر دو کودک ۵و۱۲ ساله و پر از آرزوهای زیبا برای فرزندانش بوده  از خداوند متعال برای ایشان رحمت و غفران الهی مسئلت می نمایم و صبر و شکیبایی در تحمل فراغش را برای خانواده ارجمندش خواستارم.  به نوبه خودم از همه عوامل دخیل در این اهدای نهایت سپاس و قدردانی را دارم .

به امید نهادینه شدن هر چه بیشتر فرهنگ هم نوع دوستی اهدای عضو

کلید واژه ها: اهداء عضو