پیام تبریک معاون محترم درمان به مناسبت آغاز دهه فجر

۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۱ کد : ۲۳۷۵۵ اخبار اصلی
پیام تبریک معاون محترم درمان به مناسبت آغاز دهه فجر

بسمه تعالی

۱۲ بهمن ماه،‌ سرآغاز طلوع اسلام و‌ تجلی شکوهمند حماسه ملتی است که با انقلاب اسلامی خویش، برگی را در یاد همه انسان‌ها گشودند و صدای استقلال و آزادی را به گوش جهانیان رساندند.

این ایام یادآور اراده پولادین مردمی بود که با توکل به خدای متعال توانستند نظام ظلم و ستم و استبداد را در هم شکسته و آزادی و عدالت و استقلال مردم را به عنوان آرمان اسلامی به منصه ظهور برسانند.

ضمن گرامیداشت ایام اله دهه فجر و چهل و سومین پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، یاد و خاطر بنیانگذار کبیر انقلاب امام راحل و شهدای گرانقدر را گرامی میداریم و این ایام فرخنده را به تمامی مردم شریف و شهید پرور استان مرکزی  به ویژه پرسنل پرتلاش معاونت درمان  و خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی اراک تبریک و تهنیت می گوییم.

عزت و سربلندی روزافزون ایران اسلامی را از درگاه خداوند قادر متعال مسئلت می‌کنیم.

دکتر بهمن صادقی سده
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک