کارگروه‌ توزیع درآمدی اختصاصی دانشگاه

۱۹ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۸ کد : ۲۴۶۸۶ اخبار اصلی
کارگروه‌ توزیع درآمدی اختصاصی دانشگاه

رییس اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک

یکی از کارگروه ها و کمیته‌های اساسی دانشگاه، کارگروه‌ توزیع درآمدی اختصاصی دانشگاه است. امسال نیز با جدیت و اهمیتی که ریاست محترم دانشگاه به عنوان رئیس این کارگروه و معاون درمان به عنوان دبیر این کارگروه داشتند ما تقریباً با بیش از ۷۰ موضوع مورد مناقشه بیمارستانها را در سال ۱۴۰۰ در داخل این کارگروه حل کرده‌ایم.

وظیفه اصلی این کارگروه مدیریت منابع و تقسیم درآمد های اختصاصی بر اساس نظراتی که اعضای این کمیته می گیرند است.

هفتاد موضوع ما به عنوان یک رکورد است که باتوجه به تجربه‌ای که در سال های اخیر در برگزاری این کارگروه و کمیته در سطح دانشگاه داشته ایم باعث شد که در بحث توزیع مناسب منابع و تصمیم به موقع درآمدهای اقتصادی و مهمتر از همه رضایتمندی ارائه دهندگان خدمات داشته باشند را به دست آوریم.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: توزیع درآمدی کارگروه توزیع درآمد