بازدید شبانه معاون محترم درمان دانشگاه به همراه مدیر محترم درمان از مرکز آموزشی درمانی امیر کبیر

دوشنبه ۱۴۰۱/۷/۲۵
۲۶ مهر ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۵ کد : ۲۹۹۱۹ اخبار اصلی
بررسی وضعیت و نحوه ی خدمت رسانی به مراجعین در بخش اورژانس اطفال و کلینیک تخصصی و فوق تخصصی کودکان بیمارستان امیرکبیر از اهداف این بازدید بود. دیدار و گفتگوی معاون درمان دانشگاه با مراجعه کنندگان و پزشکان مجموعه آموزشی درمانی در واحد های درمانگاه و اورژانس و بررسی مشکلات و مسائل موجود از اهداف این بازدید بود. دکتر شجاعی در این دیدار توصیه هایی به همراهان و مردم شریف استان داشتند : جدی گرفتن توصیه های بهداشتی ، استفاده از ماسک و درخانه ماندن کودکان در هنگام درگیر شدن و علایم داشتن مثل سرماخوردگی و آنفولانزا و....

کلید واژه ها: بازدید معاون و مدیر درمان از بیمارستان امیرکبیر خدمت رسانی اورژانس اطفال