پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز پرستار

۰۹ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۸ کد : ۳۰۹۲۷ اخبار اصلی
معاون درمان دانشگاه ولادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار را در پیامی به جامعه پرستاران تبریک گفت. به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر رضا شجاعی معاون درمان دانشگاه طی پیامی فرا رسیدن فرخنده میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار را به جامعه پرستاران تبریک گفت. متن پیام به این شرح است: کار پرستاری آمیخته با صداقت پاکی و اخلاص است، پرستاری هنری است بی نظیر و تخصصی است بی همتا، پرستاری آمیختن طبابت جسم است با طبابت روح؛ روشن نگه‌داشتن چراغ حیات بیمار است و درخشان کردن خورشید ایمان و اعتمادش به زندگی، حرفه مقدس پرستاری علاوه بر مراقبت از علایم حیاتی بیمار و حراست از مرز حیات بیمار؛ بلکه دمیدن روح زندگی است در تن و روح رنجور بیمار، وزش نسیم محبت و جاری کردن زلال امیدواری در جسم دردمند بیماران است. پرستار حافظ جان و تقویت روح و التیام بخش زخم‌های بیمار است. دراین ایام با شیوع ویروس منحوس کرونا این حرفه خطیر آمیخته شده با ایثار و از جان گذشتن، پرستاران با تلاش و کوشش فراوان و با توسل به خالق هستی در جبهه مبارز با این بیماری قرار دارند. اینجانب با دورود سلام به روان پاک و مطهر شهدای سلامت به ویژه شهدای سلامت استان خجسته میلاد با سعادت پرستار عاطفه ها، زینب کبری (س) و روز پرستار را به همه پرستاران و منادیان انسانیت و ایمان تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و سلامتی، بهروزی و توفیق روز افزون این عزیزان را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز پرستار

کلید واژه ها: روز پرستار