تبریک معاون محترم درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک در سالروز دانشجو (۱۶ آذرماه)

چهارشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۶
۱۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۵ کد : ۳۱۰۹۱ اخبار اصلی
جناب آقای دکتر شجاعی با انتشار پیامی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این روز تاریخی، این مناسبت ارزشمند را به همه دانشجویان دانشگاه تبریک گفت. به گزارش پایگاه خبری وبدا، متن پیام دکتر شجاعی به شرح زیر است: بسمه‌تعالی شانزدهم آذر ماه در تقویم افتخارات ایران اسلامی به نام "روز دانشجو" نام‌گذاری شده است. این روز تاریخی، یادآور حماسه‌ای ضد استبدادی در تاریخ ایران و نماد روحیه خروشان جنبش دانشجویی و مظهر ایثار، پایداری، استقلال و آزادی است و یادآور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر تیرهای استعماری دشمن سپر کردند و در گذر زمان فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان رسانده‌اند. شانزده آذر ۱۳۳۲ یادآور رسالت دانشجویان و جوانانی می‌باشد که بنیان‌گذار هویت دانشجویی و یک اعتبار ملی در ایران اسلامی بوده‌اند. دانشجو در جمهوری اسلامی، مظهر علم و معرفت، اقتدار و بالندگی و نماد آزادگی و آزادی‌خواهی و هدف اصلی آن رسیدن به کمالات والای انسانی است. اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مبارزه با استکبار در روز ۱۶ آذر ۱۳۳۲، این روز مقدس را به محضر دانشجویان عزیز تبریک عرض نموده و امیدوارم به لطف حضرت حق، فرزندان این سرزمین و در رأس آن‌ها دانشجویان فهیم، فرهیخته و سرافراز ایران عزیز با همت و اراده‌ای ستودنی و با استعانت از قرآن و عترت (ع) و در سایه نظام ولایی که موهبتی الهی و بزرگ‌ترین دستاورد انقلاب اسلامی است همواره حافظ آرمان‌های انقلاب و پیشگام در پیشبرد الگوی توسعه و پیشرفت ایرانی- اسلامی بوده و با تمسک به روح بیدادگر و آرمان‌گرایانهٔ شهیدان جنبش دانشجویی و با حضور فعال در میادین علمی و جنبش نرم‌افزاری به‌عنوان مطالبه جدی رهبر معظم انقلاب، در مسیر رشد و شکوفایی کشور پر رنگ‌تر از گذشته ظاهر شده و با پیروی کامل از منویات مقام عظمای ولایت و با تلاش جهادی گام‌های مؤثری جهت تحقق اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بردارند.
تبریک معاون محترم درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک در سالروز دانشجو (۱۶ آذرماه)

کلید واژه ها: تبریک آقای دکتر شجاعی به مناسبت روز دانشجو دانشجو