یازدهمین اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال ۱۴۰۱

"و من احیاها فکانما احیا الناس جمیعا"
۱۹ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۶ کد : ۳۱۱۶۴ اخبار اصلی
با سلام و آرزوی سلامت و دلی آرام. یازدهمین اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال ۱۴۰۱ جانبخش فاطمه بیات عسکری ملایری ۳۵ ساله که به دنبال عارضه ناگهانی مغزی در تاریخ ۲۷ مهرماه در بیمارستان ولی عصر(عج) اراک بستری گردید. در مورخ ۱۶ آذر ماه به دنبال عدم پاسخ به روند درمان دچار مرگ مغزی شد و پس از اخذ رضایت خانواده بزرگوار و ایثارگرشان جهت اهدای اعضا در تاریخ ۱۷ آذر ماه به بیمارستان امام خمینی ره تهران اعزام شد و در تاریخ ۱۸ آذر ماه تحت جراحی هاروست قرار گرفته و با اهدای اعضا جانبخش ( قلب-کبد- کلیه ها) به چند بیمار نیازمند عضو ، به انتظار رنج آور آن ها پایان داد‌. برای این عزیز جانبخش که مادر یک فرزند نوجوان بوده از پروردگار طلب رحمت و مغفرت ابدی، برای خانواده بسیار کریم و باسخاوتش طلب صبر، شکیبایی و عاقبتی خیر و برای اساتید محترم تایید و مراقبت کننده و کلیه همکاران محترمی که در این فرآیند مقدس تلاش نمودند، طلب سلامت و سعادت می نماییم. دعای خیر گیرندگان اعضا بدرقه زندگی خود و عزیزانشان باد انشاالله. برای سلامت و عاقبت خیر بازماندگان این عزیز دعا می کنیم.
یازدهمین اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال ۱۴۰۱

کلید واژه ها: فاطمه بیات عسکری ملایری خانم 35 ساله اهدای عضو قلب ، کلیه ها ، کبد